Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην υπηρεσία μας και ενημερωθείτε τακτικά για τις δραστηριότητες μας και τις εξελίξεις σε θέματα σταδιοδρομίας και σπουδών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 
    Μάθετε τα νέα μας  

Επαγγελματικός Προσανατολισμòς

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Διερεύνηση Εκπαιδευτικών Αναγκών

Αξιολόγηση Ικανοτήτων και Δεξιοτήτων

Συμβουλευτική Επιλογής Σπουδών

Ανάπτυξη & Αξιολόγηση Στελεχών

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Απόκτηση Επαγγελματικής Ταυτότητας

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου


Γεράσιμος Σπηλιώτης
Ευαγγελία Μαρκάκη
Άντα Μαρκάκη
Διονυσία Κράνια

          Ο Γεράσιμος Σπηλιώτης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μaster of Αrts με ειδίκευση στις Ευρωπαϊκές Εργασιακές Σχέσεις και στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Warwick Business School.

          Ασχολείται με τις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στη Crème dela Crème Human Resources και εν συνεχεία εντάχθηκε στη DeltaSingular ως Human Resources Account Manager στο τομέα software Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας. Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε στη KPMG, στο τμήμα People Services, ως E-Recruiting Coordinator για την υπηρεσία διαδικτυακής στελέχωσης, www.justjobs.gr και την υπηρεσία διαδικτυακής αξιολόγησης www.justtests.gr.

          Κατά τη διάρκεια παραμονής του στη KPMG, ήρθε σε επαφή με τους Υπεύθυνους Προσλήψεων των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, αποκτώντας βαθιά γνώση των προδιαγραφών που απαιτούνται για να σταδιοδρομήσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο. Επίσης, παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσίας και εκπαίδευσης ενώ συμμετείχε σε προγράμματα αξιολόγησης προσωπικού.

          Από το 2010 έχει αναλάβει τη θέση του Business Development Manager στη διαδικτυακή και έντυπη έκδοση της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (xe.gr) και πιο συγκεκριμένα το τομέα της αγοράς εργασίας, όπου φιλοξενείται ο μεγαλύτερος αριθμός αγγελιών στην Ελληνική αγορά (πάνω από 22000)

          Από το Νοέμβριο του 2013 είναι συντάκτης του περιοδικού «Εργασία» όπου ασχολείται με θέματα σταδιοδρομίας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.Γεράσιμος Σπηλιώτης
Ευαγγελία Μαρκάκη
Άντα Μαρκάκη
Διονυσία Κράνια

          H Ευαγγελία Μαρκάκη είναι Διδάκτορας του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, επικεφαλής για τη διαχείριση διαδικασιών προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού, τη διεξαγωγή συνεντεύξεων, τον προγραμματισμό του ανθρωπίνου δυναμικού, την ανάπτυξη εκπαίδευσης και αξιολόγησηςΈχει πραγματοποιήσει πάνω από 2.000 συνεντεύξεις μέσα σε 4 χρόνια.

          Έχει εργαστεί στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), στο περιφερειακό κανάλι Blue Sky, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 για την Αθηναϊκή Ολυμπιακή Ραδιοτηλεοπτική (ΑΟΒ), σε συμβουλευτικές εταιρίες και στην εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC.

          Έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα με διδακτική εμπειρία. Από το 2009 μέχρι και σήμερα διδάσκει στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

          Συμμετέχει παρουσιάζοντας ακαδημαϊκό έργο σε ημερίδες και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια ιδιωτικών και δημοσίων φορέων. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου καθώς και μέλος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Ενώσεων 'Έρευνας, Πολιτικής Επιστήμης, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοίκησης Εταιριών.Γεράσιμος Σπηλιώτης
Ευαγγελία Μαρκάκη
Άντα Μαρκάκη
Διονυσία Κράνια

          H Άντα Μαρκάκη αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές επαγγελματικής κατεύθυνσης στη Γαλλία (Τουλούζη), πάνω στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου. Η επαγγελματική της επιμόρφωση περιλαμβάνει θέματα ανάπτυξης παιδιών και εφήβων στην οικογένεια και το σχολείο καθώς και χρήση διαγνωστικών εργαλείων.

          Έχει δουλέψει στην Ελλάδα και τη Γαλλία σε πρωινές δομές ειδικής αγωγής με παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές: αυτισμός-σύνδρομο Άσπεργκερ, εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως ΑΒΑ, ΤΕACCH, PECS.

          Έχει δουλέψει επίσης στη Γαλλία ως σχολική ψυχολόγος στα Δίκτυα Βοήθειας Παιδιών με Δυσκολίες στο πλαίσιο του Σχολείου, πραγματοποιώντας την εκτίμηση και αξιολόγηση παιδιών με μαθησιακές, συναισθηματικές και ψυχικές δυσκολίες, τη χορήγηση τεστ νοημοσύνης και προβολικών δοκιμασιών (τεστ προσωπικότητας), τεστ σχεδίου και άλλων κλιμάκων, συνεργαζόμενη με γονείς και εκπαιδευτικούς.

Συνεργάζεται με Κέντρα Αποκατάστασης Μαθησιακών Δυσκολιών, δυσκολιών επικοινωνίας και συμπεριφοράς ως ψυχολόγος-ψυχοπαιδαγωγός, πραγματοποιώντας ατομικές συμβουλευτικές παιδιού. Είναι συντονίστρια-εμψυχώτρια ομάδων παιδιών με προβλήματα συμπεριφοράς, ψυχοκοινωνικές ή συναισθηματικές δυσκολίες. Επιπλέον, πραγματοποιεί συμβουλευτική γονέων καθώς και εκπαίδευση γονέων με σκοπό τη δημιουργία μιας ποιοτικής σχέσης με το παιδί.

          Παράλληλα, συνεργάζεται με το «Ευγενίδειο θεραπευτήριο» και το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε ερευνητικά προγράμματα αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης ασθενών, καθώς και σε προγράμματα στήριξης συγγενών ασθενών της ΜΕΘ.


Γεράσιμος Σπηλιώτης
Ευαγγελία Μαρκάκη
Άντα Μαρκάκη
Διονυσία Κράνια

          H Διονυσία Κράνια είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε εκπαίδευση στη χορήγηση και ερμηνεία σταθμισμένων ψυχομετρικών εργαλείων για παιδιά και εφήβους, που σχετίζονται με την αξιολόγηση της νοημοσύνης, των ιδιαίτερων γνωστικών ικανοτήτων, καθώς και τους διάφορους τύπους προσωπικότητας. Επιπλέον, πραγματοποίησε πολυετή εκπαίδευση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης Του Ανθρώπου, με κύριο στόχο την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου, τη θεραπεία οικογένειας (σχέσεις παιδιού-γονέων) και τη διεργασία ομάδας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

          Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στα Κέντρα Διάγνωσης, Αξιολόγησης και Υποστήριξης μαθητών, που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας, πραγματοποιώντας την εκτίμηση-αξιολόγηση μαθησιακών, αναπτυξιακών ή συναισθηματικών δυσκολιών, μέσα από τη χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων, της κλινικής παρατήρησης του μαθητή και της οικογένειας στην οποία ανήκει. Στη συνέχεια ακολουθούσε διαμόρφωση του κατάλληλου και εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος και πλαισίου, ενημέρωση γονέων καθώς και συνεργασία με τα σχολεία.

          Έχει δουλέψει σε κέντρα ειδικής αγωγής, με στόχο την ψυχοπαιδαγωγική παρέμβαση σε παιδιά με νοητική υστέρηση, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σύνθετες γνωστικές και συναισθηματικές δυσκολίες.

          Σήμερα, εργάζεται ως ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη της ιατροπαιδαγωγικής υπηρεσίας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγίων Αναργύρων, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κύριο αντικείμενο της είναι η αξιολόγηση μαθητών σε γνωστικό/μαθησιακό, ψυχοσυναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς και ο σχεδιασμός των κατάλληλων εκπαιδευτικών δράσεων σύμφωνα με το προφίλ του παιδιού αλλά και της υπάρχουσας πραγματικότητας. Στα πλαίσια των καθηκόντων της πραγματοποιεί συνεργασίες και παρεμβάσεις στα σχολεία, σεμινάρια ευαισθητοποίησης και πρόληψης σε θέματα που αφορούν το παιδί και τον έφηβο και συμβουλευτική παιδιού και γονέων.Για Μαθητές


Για Εργαζόμενους-Ανέργους


Για Φοιτητές-Απόφοιτους


Για Εταιρίες