Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην υπηρεσία μας και ενημερωθείτε τακτικά για τις δραστηριότητες μας και τις εξελίξεις σε θέματα σταδιοδρομίας και σπουδών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 
    Μάθετε τα νέα μας  

Επαγγελματικός Προσανατολισμòς

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Διερεύνηση Εκπαιδευτικών Αναγκών

Αξιολόγηση Ικανοτήτων και Δεξιοτήτων

Συμβουλευτική Επιλογής Σπουδών

Ανάπτυξη & Αξιολόγηση Στελεχών

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Απόκτηση Επαγγελματικής Ταυτότητας

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ;
  • Γιατί χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα εργαλεία αξιολόγησης στην αγορά. Οι αξιολογήσεις μας στηρίζονται σε πολυμεταβλητές αναλύσεις, σε επιστημονικά μαθηματικά μοντέλα και σε θεωρίες ψυχολογίας την επιστημονική εγκυρότητα και αξιοπιστία των οποίων έχει ήδη αποδεχτεί η διεθνής επιστημονική κοινότητα μέσα από διεθνείς δημοσιεύσεις.

  • Γιατί η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των μεθόδων μας συνεχίζει να ελέγχεται και να επικαιροποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • Γιατί εκπαιδευόμαστε με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, αναπτυσσόμαστε επαγγελματικά συνεχώς και συνεργαζόμαστε με την αγορά εργασίας αντιμετωπίζοντας καθημερινά προκλήσεις οι οποίες μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε όλες τις νέες τάσεις και αλλαγές.

  • Γιατί οι υπηρεσίες μας σχεδιάστηκαν, ώστε να ανταποκρίνονται με ρεαλισμό και συνέπεια σε συγκεκριμένες ανάγκες. Στηρίζονται τόσο στο απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο όσο και στο πρακτικό.

  • Γιατί οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών και απευθύνονται σε όλους εξειδικευμένα. Κανείς δεν είναι εκτός παιχνιδιού και κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια.

  • Γιατί οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με αυστηρά και συγκεκριμένα κριτήρια με στόχο να ανταποκρίνονται εξατομικευμένα στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και όχι στη μαζική εξυπηρέτηση.

  • Γιατί το προφίλ των συνεργατών μας συνδυάζει την πολύ καλή γνώση του επιστημονικού αντικειμένου, την εκπαιδευτική εμπειρία, καθώς και τη γνώση των λειτουργιών διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού με πολυετή εμπειρία σε μεγάλες επιχειρήσεις.

  • Γιατί η εταιρία MyFutureCareer εστιάζει στην συνεπή και εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών που δίνουν αξία στους ανθρώπους που μας επιλέγουν, χτίζοντας μαζί τους συνεργασία εμπιστοσύνης και διάρκειας.Για Μαθητές


Για Εργαζόμενους-Ανέργους


Για Φοιτητές-Απόφοιτους


Για Εταιρίες