Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην υπηρεσία μας και ενημερωθείτε τακτικά για τις δραστηριότητες μας και τις εξελίξεις σε θέματα σταδιοδρομίας και σπουδών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 
    Μάθετε τα νέα μας  

Επαγγελματικός Προσανατολισμòς

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Διερεύνηση Εκπαιδευτικών Αναγκών

Αξιολόγηση Ικανοτήτων και Δεξιοτήτων

Συμβουλευτική Επιλογής Σπουδών

Ανάπτυξη & Αξιολόγηση Στελεχών

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Απόκτηση Επαγγελματικής Ταυτότητας

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

Τα νέα μας

          1 Ιανουαρίου 2012 Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career

          27 Φεβρουαρίου 2012 Υπογραφή συμφωνίας διάθεσης των εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού μεταξύ My Future Career και Computer Academy

          1 Μαρτίου 2012 Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού μεταξύ του Τεχνοβλαστού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Κρήτης (ACTA) και My Future Career.

          29 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή με δύο ομιλίες του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career σε εκδήλωση Σταδιοδρομίας των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη.

          3 Μαΐου 2012 Ομιλίας του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career με θέμα «Δεξιότητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας» στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σπάτων.

          9 Οκτωβρίου 2012 Οι πρώτοι 100 πελάτες μας εμπιστεύτηκαν.

          5 Δεκεμβρίου 2012 Ομιλία του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career στο 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας με θέμα « Ο ρόλος του τρόπου μάθησης στη διαμόρφωση της επαγγελματικής ταυτότητας των εφήβων».

          16 Ιανουαρίου 2013 Ομιλία σε φορέα Ανώτατης Εκπαίδευσης «Το βιογραφικό σημείωμα στη σύγχρονη αγορά εργασίας».

          21 Ιανουαρίου 2013 Ομιλία του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career στο 1ο Λύκειο Γλυφάδας με θέμα «Σήμερα μαθητές….αύριο επαγγελματίες».

          7 Ιουνίου 2013 Ομιλία του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career στις ημέρες Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Πειραιά.

          16-17 Σεπτεμβρίου 2013 Το Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career δίνει τον παρόν στο Employability Fair του Mediterranean College με θέμα σεμιναρίου « Top trends στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό».

          21 Οκτωβρίου 2013 Ομιλία του Κέντρου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου με θέμα « Χτίζοντας σήμερα τους επιτυχημένους εργαζόμενους του αύριο. Παγίδες, μέσα και προοπτικές».

          15 Απριλίου 2014 Υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας του Mediterranean College με Το Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας My Future Career για θέματα υποστήριξης καρρίερας.Για Μαθητές


Για Εργαζόμενους-Ανέργους


Για Φοιτητές-Απόφοιτους


Για Εταιρίες