Υπηρεσίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης Επαγγελματικός προσανατολισμός
  Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην υπηρεσία μας και ενημερωθείτε τακτικά για τις δραστηριότητες μας και τις εξελίξεις σε θέματα σταδιοδρομίας και σπουδών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 
    Μάθετε τα νέα μας  

Επαγγελματικός Προσανατολισμòς

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Διερεύνηση Εκπαιδευτικών Αναγκών

Αξιολόγηση Ικανοτήτων και Δεξιοτήτων

Συμβουλευτική Επιλογής Σπουδών

Ανάπτυξη & Αξιολόγηση Στελεχών

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Απόκτηση Επαγγελματικής Ταυτότητας

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

          "Η αυτογνωσία είναι μεγάλο προσόν και πολύ σημαντικό για τον καθένα μας. Αυτό έτσι κι αλλιώς το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς, αλλά βοηθάτε και εμάς τους υπόλοιπους να το ανακαλύψουμε και να το αναπτύξουμε. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνετε! Ελπίζω ότι θα ανταποκριθούν οι περισσότεροι σε όλο αυτό. Σας ευχαριστώ." Άννα Μ.

          "Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή σας, την αντιμετώπιση σας και την ειλικρινή και πολύ ευχάριστη συνεργασία σας. Θεωρώ την μέχρι τώρα επαφή και συνεργασία μας μεγάλη επένδυση ζωής!!! Καλή συνέχεια με επιτυχία!!! Σας ευχαριστώ."Νίκος Γ.

          "Έπειτα από τη σημερινή διαδικασία του επαγγελματικού προσανατολισμού θα αρχίσω σίγουρα να σκέφτομαι για την μελλοντική μου επαγγελματική πορεία επαγγέλματα που δεν μου είχαν περάσει μέχρι τώρα από το μυαλό. Και αυτό γιατί γνώρισα περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μου. Έτσι ακόμα και αν δεν αποφασίσω να ακολουθήσω ένα επάγγελμα από αυτά που μου προτάθηκαν ή ακόμα και αν γίνει δύσκολη η επιλογή μου, σίγουρα θα έχω γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό μου, και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική μου ζωή. Σας ευχαριστώ." Φωτεινή Α.

          "Σαν μία πρώτη εμπειρία αποκτώ μία μεγάλη γνώση και προετοιμασία για το μέλλον. Αυτό που κάνετε είναι καταπληκτικό και βοηθάει πολύ κόσμο στο να πετύχει τον στόχο του μαθαίνοντας καλύτερα τον εαυτό του. Η φιλοξενία και ειλικρίνεια σας μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ευχάριστα με αποτέλεσμα την προθυμία για καλύτερα συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ." Αλέξανδρος Μ.

          "Μέσα από την συνεργασία μας και την επαφή που είχαμε όλο αυτό τον καιρό απόκτησα γνώσεις και εμπειρίες και για την επαγγελματική μου πορεία από δω και πέρα αλλά και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήταν πολύ σημαντική η καθοδήγηση σας και οι συμβουλές σας πάνω στην επαγγελματική αλλαγή που θέλω να κάνω. Μακάρι να σας είχα βρει νωρίτερα!! Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!Σας ευχαριστώ." Κώστας Ν.

          "Διαφωτιστικό και με θετικούς ανθρώπους!! Τρομερά ενεργητικοί με ικανότητα να μεταδίδουν αισιοδοξία και ελπίδα.. Ειλικρινά ευχαριστώ!!!" Δέσποινα.Κ.

          "Σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, αλλά τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου ή μήπως σημασία δεν έχει τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου, αλλά τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα? Αυτό είναι μόνο ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν από μια διαδικασία που δεν γνώριζα ότι υπήρχε μέχρι τώρα και που ειλικρινά σας ευχαριστώ που μου τη «συστήσατε» σήμερα. Με πολλές πολλές ευχές" Αγγελική Π.

          "Θεωρώ πως είναι μία διαδικασία απαραίτητη και κρίσιμη για την επαγγελματική σταδιοδρομία όλων, για εκείνους που δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες επιλογές αλλά και για όσους έχουν καταλήξει. Πρόκειται για τον «καθρέφτη» των κλήσεων, τάσεων, ταλέντων, ικανοτήτων του καθένα που μπορεί να διαφέρουν τελικά από τα «θέλω». Εξαιρετική εμπειρία από ανθρώπους που διαθέτουν τη γνώση και τη διάθεση να σε βοηθήσουν. Φεύγω πολύ αισιόδοξη! Ευχαριστώ." Νικολέτα Κ.

          "Διαφωτιστική και χρήσιμη διαδικασία, ενδιαφέρουσα και σίγουρα παρείχε τροφή για σκέψη. Αν και ομολογώ πως η αναζήτηση δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, η σύντομη αυτή «στάση» θα είναι ξεχωριστή εμπειρία στο ταξίδι που απομένει. Σας ευχαριστώ." Κώστας Γ.

          "Πολλή καλή παρουσίαση πιστεύω ότι ξεδιπλώστε τις ικανότητες και τον χαρακτήρα της Χρυσάνθης. Ελπίζω να την βοηθήσει και να μας βοηθήσει στο να επιβλέψει κάποιο επάγγελμα που θα την κάνει ευτυχισμένη διότι για να επιτύχει επαγγελματικά πρέπει οπωσδήποτε να της αρέσει αυτό που κάνει." Διονυσία Κ.

          "Είναι καταπληκτικό το πώς το τεστ πέτυχε κομμάτια του εαυτού μου. Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι κάποια πράγματα τα οποία ήταν απλά μία στιγμιαία σκέψη, τελικά ισχύουν!" Χάρης Κ.

          "Εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα, καθόσον συνέπεσε με αυτά που είχα υπόψη μου για τον γιό μου. Με τα εργαλεία σας θα μπορέσω να πείσω ( Επιχειρηματολογώντας) του γιού μου για να γίνει πιο οργανωτικός μεθοδικός ούτως ώστε να επιτύχει σε αυτό που θα επιλέξει." Ευαγγελία Χ.

          "Η διαδικασία του τεστ και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων το από τον επαγγελματία κ. Σπηλιώτη είναι μαγική. Θεωρώ πως μια φορά στη ζωή αυτή πρέπει όλοι να περάσουν από αυτό το τρομερό ινστιτούτο και να ανακαλύψουν δυνατότητες αλλά και προσωπικότητα. Η βοήθεια και η συζήτηση πάνω σε έκγυτα νούμερα και στατιστικές, πιστεύω πως μπορούν να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε να ξεκινήσει κάτι όμορφο και εποικοδομητικό, ή έστω να του δώσει ώθηση με άπειρες πληροφορίες και ιδέες, ώστε να βγει από οποιοδήποτε αδιέξοδο που μπορεί να έχει καταλήξει. Μένω απόλυτα ικανοποιημένος απ την συνεργασία μας και τον ευχαριστώ απ την καρδιά μου." Γιώργος Α.

          "Σε αυτή τη φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να ασχοληθώ με τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα μου ενδελεχώς, η συμβουλή σου υπήρξε ουσιαστική και σε ευχαριστώ ειλικρινά γι αυτό!!" Α. Π.

          "Μερικές φορές τυχαίνει να μας πούνε μια συμβουλή… .μέσα μας λέμε «σιγά τη συμβουλή και τι μου είπε…, λες και δεν το έχω σκεφτεί ήδη χίλιες φορές..» Κι όμως…μερικές φορές απλή συμβουλή είναι η πιο σημαντική! Παραδείγματα, καταστάσεις που χίλιες φορές είχαν περάσει από το μυαλό σου, βρήκα μπροστά μου στο Μy Future Career. Η βασική μαγιά της ζωής ζυμωμένη με τα πιο δυνατά υλικά! Είδα πράγματα που σκεφτόμουν που έβλεπα με άλλο μάτι! Έβαλα τα βασικά θεμέλια στην οργάνωση, την αυτογνωσία και τη πορεία μου. Ο φτωχός δεν σώζεται από ελεημοσύνη αλλά αν βρεθεί κάποιος που θα του δείξει πως θα ψαρεύει και πως θα καλλιεργεί .Ευτυχώς στη ζωή μου βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος που θα μου δείξει πώς να ψαρεύω και πώς να καλλιεργώ. Εδώ γνώρισα και αγάπησα ξανά τον εαυτό μου, το μοναδικό συμπορευτή όλης μου της ζωής. Παρέα θα πετύχουμε πολλά!! Ευχαριστώ!!" Νίκος Β.Για Μαθητές


Για Εργαζόμενους-Ανέργους


Για Φοιτητές-Απόφοιτους


Για Εταιρίες